Kuljetusalan ammattitaitoa jo vuodesta 1946

Suursäkit kaikkiin tarpeisiin

Kuljetus Oy Markku Siréniltä ensiluokkaiset suursäkit edullisesti moneen eri käyttötarkoitukseen.

Suursäkit

Onko roskia kerääntynyt nurkkiin, mutta pihassa ei ole tilaa vaihtolavalle?

Pihassa on vain vähän roskia, joten vaihtolava olisi liian suuri roskille?

Näihin ongelmiin ratkaisuna toimii Raksa-suursäkit. Raksa-suursäkkiin on helppoa lastata nurkkiin kertyneet puut, roskat tai risut. Suursäkit ovat hyvä vaihtoehto taloyhtiön talkoisiin silloin, kun jätettä ei tule kovin paljoa ja vaihtolava olisi turhan suuri. Suursäkit ovat myös oivallinen vaihtoehto ahtaisiin pihoihin. Vaihtolava jättää usein jälkiä nurmikolle tai laatoitukselle, mutta raksasäkin voi täyttää ja noutaa ilman nurmikkoon tulevia ikäviä painaumia. Suursäkkimme mukautuvat tilanteen mukaan kaikkiin tarpeisiin!

Suursäkit - Miten palvelu toimii? 

Tilaa tyhjät Raksa-suursäkit ja toimitamme ne sinulle kotiin. Voit myös käyttää omia suursäkkejä, jos sellaisia on jäänyt käyttämättä. Suursäkin tilavuus on 1500 L. Täytä suursäkki roskilla ja sulje säkki. Tilaa noutotilaus. Noudamme sovittuna ajankohta täydet suursäkit nosturiautollamme. Säkit pitää olla noutovaiheessa sijoitettuina siten, että ne saavat olla ajoväylästä maksimissaan noin 6 metrin päässä ellei asiasta ole erikseen sovittu.

Suursäkkiin saa laittaa puuta, lehtiä, risuja, muovia, pahvia, rakennus- ja talkoojätettä.

Suursäkkiin ei saa laittaa maalia, kyllästettyä puuta, elektroniikkaa, renkaita, maata tai ongelmajätettä.
 

Suursäkit -  hinta

Raksa-suursäkit maksavat 125€/säkki. Hinta sisältää säkin, toimituksen, noudon ja jätemaksut. Pelkät suursäkit ilman noutoa 20€/kpl. Hinta on arvonlisäverollinen hinta. Jos jätteen joukossa on ongelmajätteitä, niistä veloitetaan eri hinnaston mukaan. Säkkien toimitus- ja noutoaika tilauksesta 1-5 arkipäivää. Suursäkit voi tilata joko sähköpostilla mikko.siren@kuljetusliikesiren.fi tai soittamalla 0400 450464.
 

Maa-aines suursäkeissä

Suursäkeissä toimitamme asiakkaiden pihaan halutut maa-ainekset sovittuna ajankohtana. Toimitettaviin tuotteisiin kuuluu:
 

Sepeli: raekoot 5-11mm, 5-16mm, 5-31mm ja 16-31mm Hinta 125€/säkki
Seulottu hiekka 0-4mm Hinta 125€/säkki
Kivituhka 0-5mm Hinta 125€/säkki
Murske 0-11mm ja 0-16mm Hinta 125€/säkki
Mänty kuorikate Hinta 140€/säkki
Multa puutarha Hinta 140€/säkki
Multa Puistomulta Hinta 140€/säkki


Kuljetukset onnistuvat myös irtotavarana vaihtolavalla. Tilaukset voi tehdä sähköpostilla mikko.siren@kuljetusliikesiren.fi tai puhelimitse 0400 450464. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Hinnat ovat toimitettuina pihaan.

Suursäkit - toimitusalueet ja toimitusehdot

Maa-aines suursäkkien ja raksasäkkien toimitusalueena on Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Tuusula, Kerava ja Järvenpää. Muut alueet onnistuvat kysyttäessä ja lisäveloituksella. Toimitusaika on 1-5 arkipäivää tilauksesta. Toimitus pyritään järjestämään asiakkaan toiveiden mukaan, mutta kuljetukset tapahtuvat vain arkipäivinä. Toimitusalueelle tulee päästä kuorma-autolla. Nosturiauto tarvitsee tukijaloille tilaa noin 5 metriä leveän alueen. Halutut tuonti- ja noutopaikat on oltava noin 6 metrin säteellä nostopaikasta. Pidemmät nostot onnistuvat myös sovittaessa. Pidemmät nostot tarvitset suuremman nosturin ja niistä tulee lisäveloitus sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä ja tilaa suursäkit!
 

Kuljetus Oy Markku Sirén

Taulamatintie 6 B, 04200 KERAVA

Mikko Sirén
Puh. 040 045 0464

Nosturikuljetukset

Mikko Sirén
Puh. 040 045 0464

Mikko Koskinen
Puh. 040 707 7308

mikko.siren@kuljetusliikesiren.fi
www.kuljetusliikesiren.fi