Vaihtolavat ja nosturit joustavasti ja luotettavasti

Roskalavat

Roskalava työmaalle, kotiisi tai taloyhtiön talkoisiin. Meiltä saat osaavaa palvelua ja täsmälliset toimitukset. Toimialuettamme on Helsinki sekä muu pääkaupunkiseutu ja lähialueet. Tilaa alta valmis paketti, johon sisältyy vuokraus, toimitus, nouto ja jätemaksut.

Jos jätemäärä on pienempää, ovat raksa-suursäkit hyvä vaihtoehto.

Näytetään kaikki 6 tulosta

Nykyaikaiset roskalavat ja jätepuristimet

Yrityksellämme on Helsingin alueella vuokrattavana noin sata roskalavaa.

Vuokraamme sekä normaalin kokoisia että korkeammalla laidalla varustettuja roskalavoja. Yrityksemme vuokrauskaluston valikoimaan kuuluu normaalikokoisen roskalavan lisäksi myös kannellinen roskalava sekä jätepuristimia.

Ota yhteyttä!


Roskalavat ja vaihtolava-autot

Uudellamaalla toimiva Kuljetus Oy Markku Sirén on vaihtolavapalveluihin erikoistunut kuljetusliike. Tarjoamme käyttöösi niin roskalavat kuin vaihtolavat, sekä kaikki lavojen kuljettamiseen liittyvät oheispalvelut. Toimialuettamme on Helsinki sekä muu pääkaupunkiseutu ja lähialueet.

Yrityksemme kalustoon kuuluu kolme nykyaikaista vaihtolava-autoa, joilla toimitus ja tyhjennys hoituvat tehokkaasti sekä luotettavasti.


Varastokontit

Yrityksen palveluihin kuuluu roskalavojen lisäksi varastokonttien vuokrausta. Yrityksellä on vuokrattavana 8´, 10´ ja 20´ varastokontteja sekä 20´ lämpöeristettyjä kontteja.

Varastokontit sopivat erinomaisesti tavaroiden väliaikaisvarastoinniksi, kuten esimerkiksi vesivahingon sattuessa tai remontin ajaksi. Lämpökontin käyttö on suositeltavaa silloin, kun tavara on altis lämpötilojen vaihteluille. Tällaisia ovat esimerkiksi vaatteet ja huonekalut.  Lämpöeristetyissä konteissa on lämpötila aina plussan puolella, koska lämpöeristetyn kontin sisällä on sähköpatteri.


Ominaisuudet

 • Roskalavojen pituudet vaihtelevat viiden ja kuuden metrin välissä.
 • Roskalavoja on tilattavissa erikorkuisina.
 • Laitojen korkeudet vaihtelevat 1,3 metrin ja 1,5 metrin välillä.
 • Roskalavojen leveys on noin 2,4 metriä.

Korkeammalla reunalla oleva roskalava sopii erityisesti villoja ja risuja varten. Näiden korkeampien roskalavojen laita on noin 1,5 metrin korkuinen.

Valikoimastamme löytyy lisäksi soralava, joka on varustettu perälaudalla ja matalla reunalla. Soralava sopii hyvin betonijätteelle. Lavan täyttäminen on helppoa, koska reunat ovat alle metrin korkeudessa.

Kaikki roskalavat ovat vahvarakenteisia ja kestävät koviakin kuormia. Roskalavan kanssa kantavuutta kuorma-autoissa on noin 13 tonnia.

Roskalavamme ovat kaikki varustettu nostokorvilla. Nostokorvien ansiosta lavoja pystytään siirtelemään nostureiden avulla ahtaisiinkin paikkoihin.

Kysy lisää!


Roskalavan vuokrauksen hinta

Roskalavan vuokrauksen hinta alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Sipoo, Klaukkalan on 215€ / roskalava. Tuusulan ja Järvenpään alueella  hinta on 195€. Roskalavan tyhjennyshinta Keravan alueella on 170€. Roskalavan vuokraushintaan sisältyy vienti ja tyhjennys sekä viikon lavavuokra. Vuokraa roskalavasta peritään ensimmäisen viikon jälkeen 3€/päivä.

Lopullinen  hinta määräytyy tyhjennyshinnan lisäksi perittävästä jätteen vastaanottohinnasta, joka lisätään tyhjennyshintaan. Jätteen vastaanottohinta määräytyy tuotteen laadun ja painon mukaan. Rakennus- ja talkoojäte ovat kalleimpia jätteitä.

 • Rakennusjätteen tonnihinta on 195€/tonni.
 • Hyödyntäämättömän rakennusjätteen tai talkoojätteen vastaanottohinta on 220€/tonni.
 • Roskalava, joka on täytetty pelkällä puujätteellä maksaa 56€/tonni.
 • Jätteenvastaanottopaikat perivät myös punnitusmaksun, joka on 45€/punnitus.
 • Yli 2tn menevä jäte 195€/tonni.
 • Hyödyntämätön rakennusjäte +50€/paketti.
 • Ongelmajätteet+renkaat ym.laskutetaan erikseen.
 • Lisäksi kuljetusyritys perii laskutuspalkkiota 5€/lasku.

Kaikki edellä esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron. Ongelmajätteiden laittaminen roskalavalle ei ole sallittua. Ongelmajätteitä ovat mm. painekyllästetty puu, renkaat, elektroniikkaromu sekä maali.


Toimitus

Roskalava toimitetaan ja tyhjennetään sovittuna arkipäivänä. Jätelava on hyvä tilata muutama päivä ennen haluttua toimituspäivää. Toimitus onnistuu joustavasti ja täsmällisesti niin taloyhtiön talkoisiin kuin omakotitalojen varaston tyhjennyksiin tai pihojen siistimistä varten.


Meiltä voit kysyä rohkeasti roskalavalle laitettavien jätteiden laadusta/määrästä. Autamme mielellämme roskalavoista tai jätemateriaaleista tulleista kysymyksistä.

Tilaa roskalava Helsingin alueella helposti. Vuokraus, toimitus, nouto ja tyhjennys kaikki tehokkaasti meiltä!


Copyright © 2024 Kuljetus Oy Markku Sirén