Kuljetusalan ammattitaitoa jo vuodesta 1946

Nosturipalvelut keravalaiselta kuljetusliikkeeltä

Kuljetus Oy Markku Sirén tarjoaa luotettavat nosturipalvelut vuosien kokemuksella Keravalla ja koko pääkaupunkiseudulla. Nykyaikaiset nosturiautomme työskentelevät päivittäin pääkaupunkiseudun alueella ja palvelevat asiakkaita nopeasti paikkakunnilla Helsinki, Vantaa, Espoos, Tuusula, Järvenpää ja Kerava. Meiltä saa nosturipalvelut myös muille Uudenmaan alueille kattaen lähes koko Etelä-Suomen. Taitava henkilökunta ja tehokas kalusto takaavat, että nosturipalvelut ovat aina ensiluokkaista. Nosturipalveluiden lisäksi toteutamme vaihtolavat täsmällisesti toimitettuna.

Tehokkaat nosturipalvelut

Kuljetus Oy Markku Sirénin nosturipalveluiden kalustoon kuuluu tällä hetkellä neljä erikokoista nosturiautoa, jotka sopivat niin pieneen kuin isoonkin nostoon. Isoimmalla nosturilla hoituu helposti työmailla tehtävien konttien ja tavaroiden siirrot/kuljetukset, sekä tavaran nostot katolle. Pienimmällä nosturilla hoituu kätevästi niin rakennustarvikkeiden siirrot työmailla kuin kotitalouksien lipputankojen nostot.

Räätälöidyt nosturipalvelut eri tarpeisiin

Yrityksemme isoin ja vahvin nosturiautomme on 4-akselinen vaihtolava- ja nosturiauto. Yrityksemme ulottuvimmalla ja voimakkaimmalla nosturilla nosturipalvelut ovat keskittyneet ensisijaisesti työmaatilojen ja työmaakoppien siirtoihin ja asennuksiin. Pitkän lähes 40 metrin ulottuvuuden ja taittuvan jibin ansiosta nosturia voidaan käyttää tavaran nostoissa katolle ja katolta alas. Kerroksien korkeudesta riippuen nosturi ulottuu nostamaan noin 8 kerroksisen kerrostalon katolle esimerkiksi puuta, peltiä tai ilmastointikoneita. Asuntojen katoilta roskat saadaan kätevästi alas nostamalla suursäkeissä olevat roskat suoraan nosturiauton kyydissä olevalle roskalavalle. Erilaistein työkoneiden kuljetus onnistuu hyvin vaijereilla laskettavalla ajolavalla, jossa on ajoramppi. Isoin nosturiautomme on  85tm nosturi. Ulottuvuutta sivulle on reilu 30  metriä ja ylöspäin lähes 40m. Nosturissa olevalla jibillä pystytään nostettava tavara nostamaan pitkälle katon keskelle katon räystään ohi. Nosturin nostovoima on reilun neljän metrin etäisyydestä lähes 12 000 kiloa. Nosturi jaksaa vielä nostaa ääriasennossa lähes tuhat kiloa.

Nosturipalvelut Fassi 4-akselinen nosturiauto

Olemme pyrkineet kehittämään nosturipalveluitamme asiakastarpeiden mukaan. Nosturipalveluitamme käyttävät vakituisesti eräs telineitä vuokraava yritys, jonka tarpeiden mukaan olemme yhden nosturiautoistamme suunnitelleet. Tässä nosturissa on ainoana nosturiautoistamme nosturi auton takaosassa. Edellä esiteltyjen nosturiautojen lisäksi nosturipalveluita voidaan toteuttaa 3-akselisella ja 2-akselisella nosturiautollamme. Nämä nosturiautot soveltuvat hyvin tavaran kuljettamiseen työmailta toisille tai myymälöistä työmaille. Työmailla tapahtuvat erilaiset nostot onnistuvat täsmällisesti ja joustavasti nosturipalveluillamme. Kotitalouksien nostotarpeet on vaivatonta toteuttaa ketterillä nosturiautoilla. Näiden nostureiden maksimi ulottuvuus riittää lähes 19 metriin asti. Maksimiulottuvuudessa nosturilla on jäljellä nostovoimaa vielä noin tuhat kiloa. Nosturiautoissamme on myös mahdollisuus kouraan, jonka avulla on helppo kerätä esimerkiksi risukasat roskalavoille. Nosturiautoissamme on vaijereilla laskettavat ajolavat ja ajolavojen takana ajorampit. Laskettavan ajolavan ansiosta ajolavalle mahtuvien työkoneiden, kaivureiden ja saksilavojen kuljetukset hoituvat vaivattomasti.

Nosturipalvelut Palfinger 3-akselinen nosturiauto

FASSI 560 Nostokaaviot

nosturipalvelut, kaaviokuva fassinostosta

Tilaa nosturipalvelut meiltä

Kuljetus Oy Markku Sirén on vuosia alalla toiminut yritys, jolta hoituvat niin vaihtolavat kuin nosturipalvelut ammattitaidolla ja kokemuksella. Taitava henkilökunta ja tehokas kalusto takaavat, että palvelu on aina ensiluokkaista.

Kuljetus Oy Markku Sirén

Taulamatintie 6 B, 04200 KERAVA

Mikko Sirén
Puh. 040 045 0464

Nosturikuljetukset

Mikko Sirén
Puh. 040 045 0464

Mikko Koskinen
Puh. 040 707 7308

mikko.siren@kuljetusliikesiren.fi
www.kuljetusliikesiren.fi