Vaihtolavat ja nosturit joustavasti ja luotettavasti

Vaihtolavat toimitettuna pääkaupunkiseudulle

Kuljetus Oy Markku Sirén tarjoaa käyttöösi vuokrattavat vaihtolavat, sekä niihin liittyvät kuljetus- ja tyhjennyspalvelut. Huolehdimme, että tilaamasi vaihtolava toimitetaan sovittuna ajankohtana sovittuun paikkaan – saat meiltä vaihtolavapalvelut luotettavasti, joustavasti ja edullisesti. 

Toimialuettamme on Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu. Toimitamme vaihtolavat myös Tuusulan ja Järvenpään alueelle.

Vaihtolava edulliseen hintaan

Vaihtolavan hinta määräytyy jätteen vastaanottohinnan ja tyhjennyshinnan perusteella. Meillä vuokraus on kuitenkin aina edullista. Kun haluat varmistaa saatavuuden, tilaa vaihtolava muutamaa päivää etukäteen, ja sovi toimitusajankohta haluamaasi päivään – vaihtolava toimitetaan ja tyhjennetään aina sovittuna arkipäivänä. Meiltä lavat myös taloyhtiön talkoisiin ja omakotitalojen varaston tyhjennyksiin, suoraan pihaan toimitettuna. Tutustu valmiiksi räätälöityihin lavapaketteihimme ja tilaa roskalava netistä »

Vaihtolavahinnasto

Alue alv0% alv24%
Kerava, Tuusula, Järvenpää 150 185
Vantaa, Espoo, Helsinki, Sipoo, Nurmijärvi 170 210

Hintaan kuuluu lavan vienti, tyhjennys ja viikon lavavuokra (lisäpäivä 5€/vrk, alv 0%)

Jätemaksuhinnasto

Jätelaji alv0% alv24%
Rakennusjäte 157,25 195
Rakennusjäte luokka2* 177,40 220
Puujäte 45,16 56
Talkoojäte 177,40 220
Risut 72,58 90
Haravointijäte 100 124
Kyllästetty puu 350 434
SER-jäte 48,38 60
Auton renkaat 32,25 40
Betonijäte 28,22 35
Betoni+tiilijäte 56,45 70
Puhdas maajätekuorma 161,29 200
Punnistusmaksu 44,35 55
Laskutuslisä 5 6,2

*Tähän luokkaan kuuluvat esim. PVC-muovi, kipsilevy, patjat ja sohvat, lasikuitu, villa, kaakelit, kivi- ja betoniainekset sekä kattohuopa.

Vastaanottohinta määräytyy aina tuotteen laadun ja painon mukaisesti. Kallein jäte on rakennus- ja talkoojäte. Rakennusjäte hyödynnettävä hinta on 195€/tonni. Rakennusjäte hyödyntämätön tai talkoojätteen vastaanoton hinta on 220€/tonni. Puulla täytetty vaihtolavan jäte maksaa 56€/tonni. Jokaisesta punnituksesta jätteenvastaanottopaikka perii punnitusmaksun 45€/punnitus. Lisäksi kuljetusyritys perii laskutuspalkkiota 5€/lasku. Kaikki mainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Vaihtolavalle ei saa laittaa ongelmajätteitä, kuten painekyllästettyä puuta, renkaita, elektroniikkaromua tai maalia.

Vaihtolavalle laitettavien jätteiden laadusta/määrästä voi rohkeasti kysyä neuvoa kuljetusyritykseltä. Annamme mielellämme lisätietoa vaihtolavoista ja jätemateriaaleista.

040 045 0464mikko.siren@kuljetusliikesiren.fi

Meiltä vaihtolavat, jätepuristimet ja varastokontit

Vaihtolava Helsinki – Kuljetus Oy Markku Sirénillä on kolme vaihtolavakuorma-autoa, joiden avulla suoritamme vaihtolavojen ja jätepuristimien tyhjennykset. Helsingin alueella käytössämme on noin sata vuokrattavaa lavaa.

  • Vuokraamme myös roskalavat ja jos jätettä on vähemmän voi suursäkit olla hyvä vaihtoehto.
  • Vaihtolavoja on vuokrattavissa normaalin kokoisia ja korkeammalla laidalla olevia vaihtolavoja.
  • Tämän lisäksi vuokraamme myös kannellisia vaihtolavoja sekä jätepuristimia.

Varastokonttien vuokraus kuuluu myös yrityksen palveluihin. Yrityksellä on vuokrattavana 20´ varastokontteja ja 20´ lämpöeristettyjä kontteja. Normaalit varastokontit sopivat hyvin tavaroiden väliaikaisvarastoinniksi esimerkiksi remontin ajaksi. Lämpöeristetyissä konteissa on patteri kontin sisällä, jonka ansiosta kontin sisälämpötila pysyy aina plussan puolella. Lämpökontti soveltuu erinomaisesti, kun varastoitava tavara on lämpötilan vaihtelulle altista, kuten esimerkiksi huonekalut ja vaatteet.

Meiltä löytyy vaihtolavapalveluiden lisäksi myös ensiluokkaiset nostopalvelut.

Vaihtolava Helsinki ja lähialueet

Vuokrattava vaihtolava on pituudeltaan viiden ja kuuden metrin välissä. Vaihtolava on leveydeltään noin 2,4 metriä. Vaihtolavoja on tilattavissa erikorkuisina. Suurin osa vaihtolavoistamme on normaalikorkuisia eli vaihtolavan reunan korkeus on noin 1,3 metriä korkea. Varsinkin risuja ja villoja varten on tilattavissa korkeammalla reunalla olevia vaihtolavoja. Näiden korkeampien vaihtolavojen laidan korkeus on noin 1,5 metriä. Betonia varten valikoimastamme löytyy vaihtolava  myös perälaudalla ja matalla reunalla oleva soralava. Kyseisen lavan käyttäminen on erittäin helppoa, koska lavan reunat ovat alle metrin korkuiset. Vaihtolavat ovat kaikki vahvarakenteisia ja kestävät koviakin kuormia. Kantavuutta kuorma-autoissa on vaihtolavan kanssa noin 13 tonnia. Vaihtolava on varustettu nostokorvilla. Nostokorvat mahdollistavat vaihtolavan siirtämisen nostureiden avulla myös ahtaisiin paikkoihin.

Vaihtolavan vuokraus paikkakunnilla Vantaa, Espoo, Helsinki, Sipoo, Nurmijärvi hintaan 170€/lava. Vaihtolavan vuokraushinta Keravan, Tuusulan ja Järvenpään alueella on 150€. Vaihtolavan hintaan sisältyy lavan vienti ja tyhjennys sekä viikon lavavuokra. Vaihtolavasta peritään ensimmäisen viikon jälkeen vuokraa 5€/päivä.

Vaihtolava Helsinki – vuokraa vaihtolavat meiltä »

040 045 0464mikko.siren@kuljetusliikesiren.fi

 

Copyright © 2021 Kuljetus Oy Markku Sirén