Kuljetusalan ammattitaitoa jo vuodesta 1946

Vaihtolava Helsinki - Vaihtolavan vuokraus vaivattomasti

Vaihtolava Helsinki - Kuljetus Oy Markku Sirén tarjoaa käyttöösi vaihtolavat, sekä niihin liittyvät kuljetus- ja tyhjennyspalvelut. Toimialuettamme on Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu. Toimitamme vaihtolavat myös Tuusulan ja Järvenpään alueelle. Tilaa vaihtolavat meiltä!

Meiltä vaihtolavat ja jätepuristimet

Vaihtolava Helsinki - Kuljetus Oy Markku Sirénillä on kolme vaihtolavakuorma-autoa, joiden avulla suoritamme vaihtolavojen ja jätepuristimien tyhjennykset. Helsingin alueella käytössämme on noin sata vuokrattavaa lavaa. Vuokraamme myös roskalavat ja jos jätettä on vähemmän voi suursäkit olla hyvä vaihtoehto. Vaihtolavoja on vuokrattavissa normaalin kokoisia ja korkeammalla laidalla olevia vaihtolavoja. Tämän lisäksi vuokraamme myös kannellisia vaihtolavoja sekä jätepuristimia. Varastokonttien vuokraus kuuluu myös yrityksen palveluihin. Yrityksellä on vuokrattavana 20´ varastokontteja ja 20´ lämpöeristettyjä kontteja. Normaalit varastokontit sopivat hyvin tavaroiden väliaikaisvarastoinniksi esimerkiksi remontin ajaksi. Lämpöeristetyissä konteissa on patteri kontin sisällä, jonka ansiosta kontin sisälämpötila pysyy aina plussan puolella. Lämpökontti soveltuu erinomaisesti, kun varastoitava tavara on lämpötilan vaihtelulle altista, kuten esimerkiksi huonekalut ja vaatteet.

Vaihtolava Helsinki ja lähialueet

Vuokraamamme vaihtolava on pituudeltaan viiden ja kuuden metrin välissä. Vaihtolava on leveydeltään noin 2,4 metriä. Vaihtolavoja on tilattavissa erikorkuisina. Suurin osa vaihtolavoistamme on normaalikorkuisia eli vaihtolavan reunan korkeus on noin 1,3 metriä korkea. Varsinkin risuja ja villoja varten on tilattavissa korkeammalla reunalla olevia vaihtolavoja. Näiden korkeampien vaihtolavojen laidan korkeus on noin 1,5 metriä. Betonia varten valikoimastamme löytyy vaihtolava  myös perälaudalla ja matalla reunalla oleva soralava. Kyseisen lavan käyttäminen on erittäin helppoa, koska lavan reunat ovat alle metrin korkuiset. Vaihtolavat ovat kaikki vahvarakenteisia ja kestävät koviakin kuormia. Kantavuutta kuorma-autoissa on vaihtolavan kanssa noin 13 tonnia. Vaihtolava on varustettu nostokorvilla. Nostokorvat mahdollistavat vaihtolavan siirtämisen nostureiden avulla myös ahtaisiin paikkoihin.

Vaihtolava edulliseen hintaan

Vaihtolavan vuokraushinta paikkakunnilla Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Sipoo ja Klaukkala on 215€/lava. Vaihtolavan vuokraushinta Tuusulan ja Järvenpään alueella on 195€. Keravan alueen vaihtolavan tyhjennyshinta on 170€. Vaihtolavan hintaan sisältyy lavan vienti ja tyhjennys sekä viikon lavavuokra. Vaihtolavasta peritään ensimmäisen viikon jälkeen vuokraa 3,5€/päivä.

Lopullinen vaihtolavan hinta määräytyy jätteen vastaanottohinnan ja tyhjennyshinnan perusteella. Vastaanottohinta määräytyy aina tuotteen laadun ja painon mukaisesti. Kallein jäte on rakennus- ja talkoojäte. Rakennusjäte hyödynnettävä hinta on 195€/tonni. Rakennusjäte hyödyntämätön tai talkoojätteen vastaanoton hinta on 220€/tonni. Puulla täytetty vaihtolavan jäte maksaa 56€/tonni. Jokaisesta punnituksesta jätteenvastaanottopaikka perii punnitusmaksun 45€/punnitus. Lisäksi kuljetusyritys perii laskutuspalkkiota 5€/lasku. Kaikki mainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Vaihtolavalle ei saa laittaa ongelmajätteitä, kuten painekyllästettyä puuta, renkaita, elektroniikkaromua tai maalia.

Vaihtolava toimitetaan ja tyhjennetään aina sovittuna arkipäivänä. Kun haluat varmistaa lavan saatavuuden, tilaa vaihtolava muutamaa päivää etukäteen, ja sovi toimitusajankohta haluamaasi päivään. Henkilökuntamme huolehtii, että tilaamasi vaihtolava toimitu luotettavasti ja joustavasti. Palveluidemme avulla saat lavan niin taloyhtiön talkoisiin kuin vaikkapa omakotitalojen varaston tyhjennyksiin.

Vaihtolavalle laitettavien jätteiden laadusta/määrästä voi rohkeasti kysyä neuvoa kuljetusyritykseltä. Annamme mielellämme lisätietoa vaihtolavoista ja jätemateriaaleista.

Vaihtolava Helsinki – vuokraa vaihtolavat meiltä!

Soita: Mikko Siren 0400 450 464

Raksalavapaketti                            500€/kpl (sisältää tuonti+tyhjennys+viikon lavavuokran+jätemaksut max. 2tn)

Talkoolavapaketti                           500€/kpl (sisältää tuonti+tyhjennys+viikon lavavuokran+jätemaksut max. 2tn)

(yli 2tn menevä jäte 195€/tonni. Hyödyntämätön rakennusjäte +50€/paketti)Ongelmajätteet+renkaat ym.laskutetaan erikseen)

Alue:Kerava+Tuusula+Järvenpää+Espoo+HKI+Vantaa+Kauniainen

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Vaihtolavojen vuokraus hinnasto

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Sipoo, Klaukkala

Tyhjennyshinta 215€ (sisältää viikon lavavuokran)

Tuusula,Järvenpää Tyhjennyshinta 195€ (sisältää viikon lavavuokran)

Kerava Tyhjennyshinta 170€ (sisältää viikon lavavuokra)

Jätemaksut

Rakennusjäte/talkoojäte           195€/tonni

Rakennusjäte hyöntämätön       220€/tonni

Puujäte                                         56€/tonni

Haravointijäte ( lehdet&risut)    124€/tonni

Punnitusmaksu                             45/punnitus

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Vaihtolavakuljetus pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla

Kuljetus Oy Markku Sirén on palvellut yrityksiä ja yksityishenkilöitä vaihtolava- ja nosturikuljetuksissa Keravalla ja koko Uudenmaan alueella vuosien ajan. Kokenut yritys panostaa ammattitaitoon ja luotettavaan palveluun.

Kuljetus Oy Markku Sirén

Taulamatintie 6 B, 04200 KERAVA

Mikko Sirén
Puh. 040 045 0464

Nosturikuljetukset

Mikko Sirén
Puh. 040 045 0464

Mikko Koskinen
Puh. 040 707 7308

mikko.siren@kuljetusliikesiren.fi
www.kuljetusliikesiren.fi

Vaihtolava Helsinki kuorma-auton päällä