Vaihtolavat ja nosturit joustavasti ja luotettavasti

Suursäkit

Suursäkit ovat erinomainen keino kuljettaa esimerkiksi maa-ainesta paikasta toiseen. Toimitamme maa-ainekset ja suursäkit suoraan pihallesi sovittuna ajankohtana. Toimitusalueelle tulee päästä kuorma-autolla, jotta suursäkit olisi mahdollista toimittaa sovittuun paikkaan.

Suursäkit toimitetaan pääkaupunkiseudulle, eli Helsinkiin, Vantaalle, Espooseen, Kauniaisiin, Tuusulaan, Keravalle ja Järvenpäähän. Muut alueet onnistuvat kysyttäessä ja lisäveloituksella.

Suursäkit sopivat esimerkiksi piharakentamiseen, muokkaukseen ja istutusten tekoon. Toimitamme suursäkit ja haluamanne maa-aineksen riippuen siitä, millaiseen käyttöön maata halutaan.

Näppärät suursäkit auttavat maa-aineksen kuljetuksessa, mutta kuljetukset onnistuvat myös irtotavarana vaihtolavalla »

Näytetään kaikki 7 tulosta

Suursäkit – toimitusalueet ja toimitusehdot

Suursäkit toimitetaan siten, että toimitus pyritään järjestämään asiakkaan toiveiden mukaan, mutta kuljetukset tapahtuvat vain arkipäivinä. Nosturiauto tarvitsee tukijaloille tilaa noin 5 metriä leveän alueen. Halutut suursäkkien tuonti- ja noutopaikat on oltava noin 6 metrin säteellä nostopaikasta. Pidemmät suursäkkien nostot onnistuvat myös sovittaessa. Pidempiin suursäkkien nostoihin tarvitset suuremman nosturin ja niistä tulee lisäveloitus sopimuksen mukaan.

  • Kaikki suursäkkien hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%
  • Hinnat ovat toimitettuina pihaan
  • Suursäkkien toimitusaika on 1-5 arkipäivää tilauksesta

Voit tilata suursäkit myös sähköpostilla mikko.siren@kuljetusliikesiren.fi tai puhelimitse 0400 450 464.

Copyright © 2023 Kuljetus Oy Markku Sirén