Kuljetuspalveluita jo vuodesta 1946

Kuljetus Oy Markku Sirén

Kuljetus Oy Markku Sirén on kuljetusliike jo toisessa sukupolvessa.

Vuonna 1946 toiminnan aloitti Markku Sirénin isä Pauli ja tällöin kuljetuksia hoidettiin Tuusulasta, jossa Pauli asui. Pari vuotta myöhemmin yritys kuitenkin siirtyi muuton mukana Keravalle, josta käsin yritys tarjoaa kuljetuspalveluita vielä nykyäänkin.

Maidon ja maanrakennusainesten kuljettamiseen keskittynyt Pauli toimi alalla yhteensä 32 vuotta, kun sitten vuonna 1981 yritys vaihtui Markku Sirénin nimiin. Ensimmäisen vuoden ajan yritys kulki toiminimellä ja palveli yhden hiekka-auton sekä kahden vaihtolava- ja nosturiauton voimin. Vuonna 1982 kuljetusliikkeen yhtiömuoto vaihtui kuitenkin toiminimestä kommandiittiyhtiöksi.

1990-luvulla yrityksen kuljetuspalvelut kokivat muutoksen, kun hiekka-autosta luovuttiin ja tilalle hankittiin kaksi vaihtolava- ja nosturiautoa lisää. 2000-luvulla yritys kuljetti muutaman vuoden ajan myös Sinebrychoffin virvokkeita sekä umpikuorma-autolla myös kirjapainotuotteita.

Kommandiittiyhtiönä yritys ehti olla melkein 20 vuoden ajan, kunnes vuonna 2001 yhtiömuoto muutettiin osakeyhtiöksi. Vuonna 2006 yritys hankki ensimmäisen pelkästään vaihtolavoihin erikoistuneen kuorma-auton ja 2010 koukkulaitteella varustetun auton.

Voit ottaa yhteyttä ja kysy lisää toiminnastamme – me kerromme lisää mielellämme!

VaihtolavapalvelutNosturipalvelutVerkkokauppa

Copyright © 2024 Kuljetus Oy Markku Sirén