Vaihtolavat ja nosturit joustavasti ja luotettavasti

Roskalava Helsinki – Roskalavan vuokraus joustavasti

Roskalava Helsinki – Uudellamaalla toimiva Kuljetus Oy Markku Sirén on vaihtolavapalveluihin erikoistunut kuljetusliike. Tarjoamme käyttöösi niin roskalavat kuin vaihtolavat, sekä kaikki lavojen kuljettamiseen liittyvät oheispalvelut. Toimialuettamme on Helsinki sekä muu pääkaupunkiseutu ja lähialueet.

Nykyaikaiset roskalavat ja vaihtolava-autot

Yrityksemme kalustoon kuuluu kolme nykyaikaista vaihtolava-autoa, joilla roskalavojen toimitus ja tyhjennys hoituvat tehokkaasti sekä luotettavasti. Meiltä saat osaavaa palvelua ja toimitukset täsmällisesti työmaalle, kotiisi tai taloyhtiön talkoisiin. Jos jätemäärä on pienempää, on suursäkit hyvä vaihtoehto.

Roskalava Helsinki / jätepuristimet / 20´varastokontit

Yrityksellämme on Helsingin alueella vuokrattavana noin sata roskalavaa. Vuokraamme sekä normaalin kokoisia että korkeammalla laidalla varustettuja roskalavoja. Yrityksemme vuokrauskaluston valikoimaan kuuluu normaalikokoisen roskalavan lisäksi myös kannellinen roskalava sekä jätepuristimia. Yrityksen palveluihin kuuluu roskalavojen lisäksi varastokonttien vuokrausta. Yrityksellä on vuokrattavana sekä 20´ varastokontteja että 20´ lämpöeristettyjä kontteja. Varastokontit sopivat erinomaisesti tavaroiden väliaikaisvarastoinniksi, kuten esimerkiksi vesivahingon sattuessa tai remontin ajaksi. Lämpökontin käyttö on suositeltavaa silloin, kun tavara on altis lämpötilojen vaihteluille. Tällaisia ovat esimerkiksi vaatteet ja huonekalut.  Lämpöeristetyissä konteissa on lämpötila aina plussan puolella, koska lämpöeristetyn kontin sisällä on sähköpatteri.

Jos siis tarvitset roskalavan Helsingissä, ole yhteydessä meihin! Pystymme toimittamaan myös varastokontit nopealla toimitusajalla.

Roskalava Helsinki – ominaisuudet

Roskalavojen pituudet vaihtelevat viiden ja kuuden metrin välissä. Roskalavoja on tilattavissa erikorkuisina. Laitojen korkeudet vaihtelevat 1,3 metrin ja 1,5 metrin välillä. Korkeammalla reunalla oleva roskalava sopii erityisesti villoja ja risuja varten. Näiden korkeampien roskalavojen laita on noin 1,5 metrin korkuinen. Roskalavojen leveys on noin 2,4 metriä. Valikoimastamme löytyy lisäksi soralava, joka on varustettu perälaudalla ja matalla reunalla. Soralava sopii hyvin betonijätteelle. Lavan täyttäminen on helppoa, koska reunat ovat alle metrin korkeudessa. Kaikki roskalavat ovat vahvarakenteisia ja kestävät koviakin kuormia. Roskalavan kanssa kantavuutta kuorma-autoissa on noin 13 tonnia. Roskalavamme ovat kaikki varustettu nostokorvilla. Nostokorvien ansiosta roskalavoja pystytään siirtelemään nostureiden avulla ahtaisiinkin paikkoihin.

Roskalava Helsinki – Vuokrauksen hinta

Roskalavan vuokrauksen hinta alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Sipoo, Klaukkalan on 215€ / roskalava. Tuusulan ja Järvenpään alueella roskalavan hinta on 195€. Roskalavan tyhjennyshinta Keravan alueella on 170€. Roskalavan vuokraushintaan sisältyy roskalavan vienti ja tyhjennys sekä viikon lavavuokra. Vuokraa roskalavasta peritään ensimmäisen viikon jälkeen 3€/päivä.

Lopullinen roskalavan hinta määräytyy tyhjennyshinnan lisäksi perittävästä jätteen vastaanottohinnasta, joka lisätään tyhjennyshintaan. Jätteen vastaanottohinta määräytyy tuotteen laadun ja painon mukaan. Rakennus- ja talkoojäte ovat kalleimpia jätteitä.

  • Rakennusjätteen tonnihinta on 195€/tonni.
  • Hyödyntäämättömän rakennusjätteen tai talkoojätteen vastaanottohinta on 220€/tonni.
  • Roskalava, joka on täytetty pelkällä puujätteellä maksaa 56€/tonni.
  • Jätteenvastaanottopaikat perivät myös punnitusmaksun, joka on 45€/punnitus.

Lisäksi kuljetusyritys perii laskutuspalkkiota 5€/lasku. Kaikki edellä esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron. Ongelmajätteiden laittaminen roskalavalle ei ole sallittua. Ongelmajätteitä ovat mm. painekyllästetty puu, renkaat, elektroniikkaromu sekä maali.

Roskalava toimitetaan ja tyhjennetään sovittuna arkipäivänä. Jätelava on hyvä tilata muutama päivä ennen haluttua toimituspäivää. Roskalava toimitetaan joustavasti ja täsmällisesti niin taloyhtiön talkoisiin kuin omakotitalojen varaston tyhjennyksiin tai pihojen siistimistä varten.

Meiltä voit kysyä rohkeasti roskalavalle laitettavien jätteiden laadusta/määrästä. Autamme mielellämme roskalavoista tai jätemateriaaleista tulleista kysymyksistä.

Raksalavapaketti: 500€/kpl (sisältää tuonti+tyhjennys+viikon lavavuokran+jätemaksut max. 2tn)

Talkoolavapaketti:500€/kpl (sisältää tuonti+tyhjennys+viikon lavavuokran+jätemaksut max. 2tn)

(yli 2tn menevä jäte 195€/tonni. Hyödyntämätön rakennusjäte +50€/paketti)Ongelmajätteet+renkaat ym.laskutetaan erikseen)

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Roskalava Helsinki – Tilaa roskalava Helsingin alueella helposti meiltä.

Ota yhteyttä

Copyright © 2024 Kuljetus Oy Markku Sirén