Kuljetusalan ammattitaitoa jo vuodesta 1946

Varastokontin vuokraus edullisesti

Varastokontin vuokraus on helppoa Kuljetuslike Siréniltä.

Mikä on varastokontti?

Varastokontti on merikontti. Varastokontti on nostettavissa ja siinä sisäänkäynti yleensä pariovilla kontin päädystä. Varastokontti on suunniteltu tavarankuljetuksiin, mutta käyttökohteita on monenlaisia. Yleensä varastokontteja käytetään nimensä mukaisesti tavaran varastoimiseen. Varastokonteissa on helppoa, siistiä ja turvallista varastoida juuri sinulle tärkeää tavaraa. Varastokontin käyttökohteita ovat muun muassa työmailla tavaran säilytys ja kotitalouksien pihoissa tavaran säilytys.

Varastokontteja on monen kokoisia ja erilaisilla varustuksilla olevia. Yleisin varastokontti on päätyovellinen 6 metriä pitkä eli 20´varastokontti, jossa ovet ovat varastokontin päädyssä. Saatavilla on myös 3 metrin eli 10´ sekä 2,5 metriä pitkä 8´varastokontteja.

Varastokonttien lisäksi meillä on vuokrattavissa eristettyjä lämpökontteina. Lämpökontit ovat eritettyjä varastokontteja. Lämpökonteissa on eristeenä seinissä, katossa ja lattiassa 30 mm Eps levyt, jonka päällä siisti vaneri. Lämpökonteissa on patteri, jonka avulla lämpökonttien lämpötila pysyy talvipakkasillakin plussan puolella. Tämän ansiosta lämpökonteissa on turvallista säilyttää kodin tärkeitä huonekaluja tai tekstiilejä ilman, että tarvitsee pelätä mitä pakkanen niille aiheuttaa. Lämpökontit ovat myös sähköistettyjä, joten niissä ei tarvitse etsiä tavaroita taskulampun avulla.

Varastokonttien mitat

Sopivaa varastokonttia vuokrattaessa on hyvä tietää minkä kokoisia varastokontit ovat. Pienempi 8 varastokontin pituus on noin 2,5m ja leveys noin 2,5m ja painoa 620kg. 10 varastokontin pituus on noin 3m ja leveys noin 2,5m ja painoa 820kg. Isoimman 20 varastokontin pituus noin 6 metriä ja leveys 2,5m. 20varastokontin omapaino on 2200kg. Eristetyn 20´lämpökontin paino on noin 2400kg. Korkeutta varastokonteilla on 2,6 metriä.

Varastokontin vuokraus ja kontin kuljetus

Varastokontin vuokraus tai osto ei aiheuta ylimääräistä päänvaivaa sen suhteen, miten varastokontti saadaan määränpäähän. Yrityksellämme on useampi nosturiauto, joilla varastokonttien kuljetus onnistuu vaivattomasti työmaalle tai kotipihaan. Isomman nosturimme avulla varastokontin pystyy nostamaan noin viidentoista metrin päähän pihasta. Varastokontin vuokraus kannattaa aloittaa kontin sijoituspaikan miettimisellä, sillä paikan johon kontti sijoitetaan tulisi olla mahdollisimman tasainen. Toimitamme täsmällisesti ja luotettavasti varastokontit eri puolille Suomea. Varastokonttien nosto onnistuu kätevästi konteissa olevien nostokorvien avulla. Varastokonttien kuljetusrahti määräytyy toimitettavan määränpään ja halutun nostoetäisyyden mukaan.

Varastokontin hinta

Kulut jotka varastokontin vuokraus aiheuttaa määräytyvät kontin koon, eristyksen ja varustelun mukaan. Varastokontin hintaan vaikuttaa myös vuokrauksen arvioitu kesto. Varastokontin vuokraus alkaen 80€/kk (alv0%) ja lämpökonttien vuokrahinnat alkaen 180€/kk (alv0%). Varastokonttien vuokrauksen yhteydessä saat myös rahdin hinnan, joka määräytyy kuljetus- ja nostoetäisyyden mukaan. Soita tai laita sähköpostia rohkeasti niin saat lisätietoja ja tarjouksen varastokontin/lämpökontin vuokrauksesta. Tilaa meiltä samalla myös suursäkit.

Ota yhteyttä ja tilaa varastokontin vuokraus meiltä!
 

Kuljetus Oy Markku Sirén

Taulamatintie 6 B, 04200 KERAVA

Mikko Sirén
Puh. 040 045 0464

Nosturikuljetukset

Mikko Sirén
Puh. 040 045 0464

Mikko Koskinen
Puh. 040 707 7308

mikko.siren@kuljetusliikesiren.fi
www.kuljetusliikesiren.fi