NOSTOPALVELUT HELSINKI

Nostopalvelut Helsinki - ammattitaidolla Kuljetus Oy Markku Siréniltä. Tarjoamme monipuoliset nostopalvelut Helsingissä sekä koko pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella vuosien kokemuksella. Nostopalveluita suoritamme joustavasti ja nopeasti Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle, Tuusulaan, Järvenpäähän tai Keravalle. Koulutettu ja pätevä henkilökunta sekä monipuolinen kalusto takaavat tehokkaan ja luotettava nostopalvelun. Nostopalveluiden lisäksi meiltä löytyy vaihtolavoja, suursäkkejä ja varastokonttien vuokrausta.

NOSTOPALVELUT HELSINKI - NOSTOPALVELUITA ERILAISIIN TARPEISIIN

Yrityksemme ulottuvin ja vahvin nosturiautomme on 4-akselinen nosturi- ja vaihtolava-auto. Nosturiautossa on 56tm Fassin nosturi, jossa on 6 perusjatkoa ja 4 jatkoa jibissä. Auton ulottuvuus sivulle lähenee 26:tta metriä ja ulottuvuutta ylöspäin noin 29m. Nostovoima ääriasennoissa on lähes tuhat kiloa. Tällä yrityksemme ulottuvimmalla ja voimakkaimmalla nosturilla nostopalvelut ovat keskittyneet ensisijaisesti työmailla tehtäviin tavaran nostoihin katoille ja katoilta alas esimerkiksi huopaa, puuta, peltiä tai ilmastointikoneita.

Nostopalvelut ylettyvät lähes 30 metrin korkeuteen ja taittuvan jibin ansiosta nostopalveluita on helppo suorittaa katolle tai sääsuojien sisälle. Jibin avulla on mahdollista nostaa tavara jopa katon keskelle, räystään ohi. Kerrostalojen huonekorkeudesta riippuen nosturi ulottuu nostamaan noin 6 kerroksisen kerrostalon katolle. Työmailla tehtävät asennustyöt, jotka vaativat tarkkuutta nostopalveluissa, onnistuu luotettavasti ammattitaitoisten kuljettajien ansiosta.

Nostopalvelut Helsinki - Nosturi Fassi 56tn

Edellä esitellyn 4-akselisen nosturiauton lisäksi nostopalveluitamme täydentää 3-akselinen ja 2-akselinen nosturiauto. Nämä nosturiautot soveltuvat hyvin nostopalvelua vaativan tavaran kuljettamiseen työmaille tai kotipihoihin. Kotitalouksien nostotarpeet onnistuvat vaivattomasti ketterillä nosturiautoilla.

Nostopalvelut Helsinki - Palfinger pk16002cNostopalvelut Helsinki - monipuoliset nostopalvelut pääkaupunkiseudulla

Kaikissa nosturiautoissamme on vaihtolavalaitteet, jotka mahdollistavat vaihtolavan ottamisen nosturiauton kyytiin. Tämän ansiosta nosturiautomme pystyvät nostamaan katoilta huovat, roskat tai pellit suoraan nosturiauton kyydissä olevalle roskalavalle ja viemään jätteen suoraan jätteenvastaanottoasemille. Nostopalveluita täydentää pienempään nosturiautoon liitettävä koura. Kouran ansiosta risujen, peltien ja puiden nostopalvelut ovat esimerkiksi kyydissä olevalle roskalavalle nopeaa ja tehokasta. Kouran avulla onnistuu vaivattomasti irtohiekan nosto lavalta pihaan tai vaikka hiekkalaatikoiden hiekkojen vaihto. Pienempien nostureiden maksimi ulottuvuus vaihtelee 12-16 metriin asti. Maksimi ulottuvuudessa nostovoimaa on vielä jäljellä noin tuhat kiloa.

Suursäkkien nostopalvelut Helsinki

Yrityksemme kautta saa hankittua tyhjät suursäkit, joihin on helppo laittaa talkoista tai remontista syntynyt jäte. Roskien täytön jälkeen nostopalvelumme noutavat raksasäkit nosturiautojen kyytiin. Suursäkkien avulla on roskien nosto vaivatonta ja turvallista esimerkiksi remontissa olevalta katolta. Myymme suursäkkejä, joissa voidaan tuoda työmaille muun muassa hiekkaa, sepeliä, mursketta, multaa sekä kuorikatetta. Nosturiautot kuljettavat kätevästi ja täsmällisesti suursäkit työmaille, kotitalouksiin tai taloyhtiön talkoisiin. Ulottuvalla nostopalvelulla pystymme toimittamaan esimerkiksi hiekkasuursäkit pitkälle ahtaisiin pihoihin.

Koneiden kuljetus

Erilaistein työkoneiden kuljetus onnistuu hyvin vaijereilla laskettavalla rahtilavalla, jossa on alas kääntyvä perälauta. Perälaudasta kääntyy kätevästi ajoramppi, jonka avulla on vaivatonta ajaa kyytiin rahtilavalle mahtuvat erikokoiset saksilavat, työkoneet tai kuukulkijat. Kantavuutta nosturiautoissamme on 5000kg -10 000kg.

Nostopalvelut Helsinki - ota yhteyttä ja kysy lisää
Tilaa nostopalvelut meiltä!
 

Kuljetus Oy Markku Sirén

Taulamatintie 6, 04200 KERAVA

Markku Sirén
Puh. 040 045 0464

Mikko Sirén
Puh. 040 555 0084

Nosturikuljetukset

Mikko Koskinen
Puh. 040 707 7308

info@kuljetusliikesiren.fi
mikko.siren@kuljetusliikesiren.fi
www.kuljetusliikesiren.fi